CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
Itt regisztrálj
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatóim
Indulás: 2008-10-18
     
Gportal, levelező regisztráció!
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
Sok feltöltött anyag!
     
Főoldal
     
Horoszkóp és biotérkép rendelés!
     
Fogamzási horoszkóp
     
Programok
     
Számítógépes oktatás
     
Asztrológiai olvasmányok
     
Öröknaptár
     
A világ más szemmel
     
Napi horoszkóp
     
Hirdess az oldalamon
     
Kristálygömb
     
Szótár
     
Éves előrejelzések és anyagiak 2018 -ban
     
Baba horoszkóp
     
Szülő horoszkóp
     
Szerelmi horoszkóp
     
Jelenlegi bolygó állások
     
Anyagiak 2018 -ban

Kos

2018 nagy horderejű bolygóállása a Kos szülöttek pénzügyeinek alakulása szempontjából a Skorpióban járó Jupiterrel kapcsolatos, ami óvatosságra és józanságra inti őket. 
Sajnos a kiadások területén hajlamosítja őket túlzásokra és bőkezűségre.
A kísértés egészen november 7-ig tart. Közben az Uránusz május 15-én a Bikába lépve a bevétel oldalt erősíti ötletességgel és éberséggel. 
De ez egyben váratlanságot is jelent, ami anyagi téren nem a leghasznosabb dolog. 2 rázós időszak látszik: július 22. és 30. között, ill. szeptember 11. és 19. között. Novembertől egy lendületesebb, sikeresebb időszak indul el.

 

Bika


A 2018-as év rugalmasságot „követel” a Bika szülöttektől. Elsősorban május 15 és november 5 között. Szerencsére lesz 2 szuper időszak, amikor szuper bolygóháromszögek sietnek a segítségükre: augusztus 23. és 31., ill. szeptember 6. és 9. között. 2018-ban rengeteget fejlődhetnek a Bikák emberileg és anyagilag is. Utóbbi „csak” a fejlődés hozadéka. 
Vagyis bármit csinálnak, jobb, ha nem a pénz a motiváció! Óriási változást ígér november 8-tól Jupiter, ami a Nyilasba lépve örökséget vagy nagyobb befektetést szimbolizál 1 éven belül. Ennek előfeltétele az a mértékletesség, amit 2018-ban sajátítanak el.

 

Ikrek

Az Ikrek szülöttek 2018-ban tőlük szokatlan módon fegyelmezettek lesznek a pénzzel kapcsolatosan. Amennyiben valami nagyobb dologra spórolnak, év végére elégedetten számolhatják meg, hogy milyen nagy összeget sikerült félretenniük. Ebből a szempontból lesz 3 rendkívül kedvező időszak: június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. 
Ezek után lesz még pár nap, amikor a kiadások átgondolásával, ill. ésszerűsítésével tovább növelhetik a hatékonyságot: augusztus 23. és 31., ill. szeptember 6. és 9. között. Ettől még nem kell mindent megvonniuk maguktól. Jut egy kis kényeztetésre is pár forint.

 

Rák

A Rák szülöttek pénzügyei aszerint alakulnak 2018-ban, hogy mi élvez prioritást náluk. Amennyiben túl vannak a családalapításon és gyermekvállaláson, költhetnek végre magukra és utazásra. Ha még „babaprojekt” előtt állnak, ez az év próbatételek sorát tartogatja: a Skorpióban járó Jupiter termékenységet mutat. 
Közben lesznek anyagilag nehéz időszakok: július 22-30 és szeptember 11-19. Az a lényeg, hogy ne szegje kedvüket a tény, hogy a lottóötös most nem őket választja. Végül is a 2018-as év sokkal gazdagabbá teszi őket érzelmileg: szerelem, szeretet, gyermek, család szempontjából, mint pénzben.

 

Oroszlán

2018-ban az Oroszlánok számára nem a pénz lesz a legfontosabb. Sokkal több energiájukat, idejüket és kapacitásukat köti le a család, az ingatlan és a karrier építése. Persze ez mind pénzbe kerül. De szerencsére nem fognak rágörcsölni arra, hogy előteremtsék azt, amire szükség van. 
Rázósabb időszakok: július 22-30. és szeptember 11-19. Ám lesz 2 szuper bolygóháromszög, ami pont a bevétel oldalt erősíti augusztus 23-31. és szeptember 6-9. Ezek a munkában adnak fegyelmet a szorgalmas kitartáshoz, ami anyagi gyarapodást fog hozni. De csak idővel. 2018-ban ne számítsanak az Oroszlánok gyors meggazdagodásra!

 

Szűz

2018 óriási változást hoz a Szűz szülöttek életébe: egyre rugalmasabbak, optimistábbak és kreatívabbak lesznek. Ez nem közvetlenül a pénzügyek területén nyilvánul meg, de kihat oda is. Illetve kézzel fogható, sőt mérhető lesz. Mindezt az Uránusz mutatja, ami május 15-én a Bikába lépve szuper hatással lesz a Szűz szülöttekre. 
Azonban november 6-tól ad egy kis időt az átállásra, hozzászokásra. Innentől kicsit „fellélegezhetnek” a Szűzek, mert nem lesz szükség a folyamatos éberségre. Közben két szuper bolygóháromszög két szuper időszakot jelez: augusztus 23-31. és szeptember 6-9. Szóval megnyugodhatnak.

 

Mérleg


Nem jellemző a Mérlegekre, hogy számolgatják a pénzüket, osztanak, szoroznak, stb. De ez 2018-ban gyakrabban fog előfordulni. Nem véletlenül: Jupiter november 7-ig a Skorpióban járva a bevétel oldalt erősíti. De hát minden bejövő pénznek van helye. Ezt akarják a Mérlegek okosan mérlegelni. Lesznek „fejfájósabb” időszakok: július 22 és 30 között, ill. szeptember 11. és 19. között. Illetve lesz 3 szuper bolygóháromszög június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között, amikor minden szuperül alakul. Ebből is látszik, hogy tökéletes egyensúly várható a Mérlegek pénzügyeiben, ami biztatóan hangzik.
 

Skorpió

2018-ban a Skorpió szülöttek hihetetlen szerencsések lesznek, de csak abban az esetben, ha semmilyen vonatkozásban nem esnek túlzásokba. Ezt vegyék komolyan, ha év végén pozitív egyenleget akarnak vonni! Jupiter, Fortuna Major, a Nagy Szerencse bolygója november 7-ig jár a Skorpióban. Ez egyszerre szerencse, bőség és túlzásokra hajlamosító is. Különösen próbatevő időszakok: július 22-30., ill. szeptember 11-19. Szerencsére lesznek szerencsés időszakok is: június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. Majd november 8-án Jupiter átlép a Nyilasba, és közvetlenül a pénzügyeket támogatja, gyarapítja.

 

Nyilas

Újdonság a Nyilas szülöttek számára, hogy hosszú évtizedek után 2018-ban Szaturnusz ismét a pénzügyek terére hoz fegyelmet és szokatlan fukarságot. Ez hosszú távon a lehető legkedvezőbb nekik. Különösen jó időszak anyagi gyarapodásra: augusztus 23-31. és szeptember 6-9. Természetesen a nagyobb bevételek ellenére sem szabad szórniuk a pénzt. De úgy tűnik, végre kicsit többet engedhetnek meg maguknak. Aktuális élethelyzetüktől függően elgondolkozhatnak ingatlan befektetésen. Majd november 8-án bolygójuk, a Jupiter 11 év után „hazatér”, vagyis belép a Nyilasba, és szerencsét, bőséget hoz magával.

 

Bak

A 2018-as év a Bak szülöttek szempontjából minőségi javulást hoz minden téren. Ezt saját bolygójuknak, a Szaturnusznak köszönhetik, ami önfegyelmet, kitartást és céltudatosságot hoz nekik. Eddig sem szenvedtek hiányt ezekben, de most minden természetessé válik. Kimondottan sikeres időszakok: augusztus 23-31. és szeptember 6-9. Azonban lesz 2 kritikus időszak is: július 22. és 30. között, ill. szeptember 11. és 19. között. Ekkor a gyerekek, illetve gyerekes vágyak okozhatnak felesleges többletkiadást. Jobb lenne ezeket elkerülni vagy legalább csökkenteni. Olykor kellenek bohókás dolgok, de csak mértékkel.

 

Vízöntő

2018 azért lesz végre izgalmas, mozgalmas a Vízöntők számára, mert bolygójuk, az Uránusz május 15-én belép a Bikába, és családi vagy ingatlanügyek területére visz meglepő fordulatokat. Ez olykor bosszantani, olykor szórakoztatni fogja a Vízöntő szülötteket. Bosszantó időszakok: július 22. és 30. között, ill. szeptember 11. és 19. között. Szórakoztató napok: június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. Ez utóbbiak nem viccesek, inkább kedvezően hatnak a pénzügyeikre. Persze csak akkor, ha a mértékletesség erényét gyakorolják. November 6-tól Uránusz békén hagyja őket: kicsit lazíthatnak.

 

Halak

2018-ban a Halak szülöttek lubickolhatnak, mint hal a vízben, szó szerint és átvitt értelemben is. Lehet, hogy csalódást okoz nekik, de ez nem anyagi bőséget jelent. Inkább lelki békét, bizonyosságot és inspirációt, amit pénzre válthatnak, ha kellően kreatívak és vállalkozó szelleműek. A legjobb időszakok: június 1. és 5., június 18. és 22., július 1. és 12. között. Ekkor egymás után lesz 3 ún. víz bolygóháromszög, ami az asztrológiában a legjobb konstelláció. Ahogy eddig, úgy 2018-ban sem válik motiváló tényezővé a pénz a Halak számára. Ezt ne bánják, mert könnyebben jön, ha nem görcsösen akarják bevonzani!

 

Forrás: most.hu

 

Kattints a jegyedre
Kattints a jegyedre

 

     
Mi a feladat mára?
2018. November
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
     
Pontos Idő
     
Magamról röviden
     
Milyen jegyben születtél
     
A Holdnaptár fontossága
     
Csillagászati holdnaptár
     
Vendégkönyv
     
Ezoterikus kövek és mandalák
     
Radiesztézia
     
Zodiákusok és a gyógyító kövek
     
Ezoterikus olvasmányok
     
ÜZENŐFAL
Az üzenet fontos, tarts mindenkit tiszteletben! Itt ne hírdess és ne politizálj!
     
Kínai állatjegyek
     
Asztrológiai PPS -ek
     

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG