CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
Itt regisztrálj
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatóim
Indulás: 2008-10-18
     
Gportal, levelező regisztráció!
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
Sok feltöltött anyag!
     
Főoldal
     
Horoszkóp és biotérkép rendelés!
     
Fogamzási horoszkóp
     
Programok
     
Számítógépes oktatás
     
Asztrológiai olvasmányok
     
Öröknaptár
     
A világ más szemmel
     
Napi horoszkóp
     
Hirdess az oldalamon
     
Kristálygömb
     
Szótár
     
Baba horoszkóp
     
Szülő horoszkóp
     
Szerelmi horoszkóp
     
Jelenlegi bolygó állások
     
Éves előrejelzések
     
Időjárás
     
Felszálló Hold csomópont a házakban és a jegyekben

Felszálló Holdcsomópont a házakban és a jegyekben

Felszálló Hold-csomópont 1. ház

 

 

 

Visszanyerni kezdeményezőkészségét

 

Élete korai időszakában hajlamosabb arra, hogy egy hosszú és bensőséges kapcsolatot alakítson ki. Bár ez eleinte nagyfokú biztonságot ad, később zavart okoz személyes szabadsága elvesztése. Úgy érzi, minél többet ad, annál jobban kihasználják. Elkövetkezik egy fordulópont - legvalószínűbben 37 éves korában - amikor úgy érzi, nem képes többé mások feltételei szerint élni. Akkor számíthat a boldogságra, amikor figyelmét saját igényeinek kielégítésére fordítja, vállalva annak a veszélyét is, hogy önzőnek tartják. Ha az önfejlesztésre koncentrál, elérheti azt a belső egyensúlyt, ami eredményesebbé teszi kapcsolatait, és szakítani tud a régimódi szemlélettel.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Kos jegyében

 

 

Tűzpróba

 

Múltbéli élményei folytán kialakult Önben egy mély és tudattalan késztetés arra, hogy, főleg fiatal korában, bizonyos szituációkban bármit megtegyen azért, hogy mások meglátásai és igényei szerint cselekedjen. Borzasztóan igyekszik elérni azt, hogy az emberek megkedveljék és elismerjék, bár el fog jönni egy pont, amikor úgy érzi, bizonyos dolgokban változtatnia kell. Akkor találhat rá igazi énjére, ha arra törekszik, hogy azt csinálhassa, amit szeretne, illetve ha képes úgy irányítani a dolgokat, hogy azok az Ön számára a legkedvezőbben alakuljanak. Nagyon fontos tehát, hogy merje azt csinálni, amit igazán akar, mégha ezzel esetleg kockáztatja is azt, hogy elidegeníti magától az embereket. Nem sok eredményre számíthat azzal, ha csak vár - hiszen harcolnia kell azért, hogy elnyerje az emberek tiszteletét és megbecsülését.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 2. ház

 

 

Elégedettség

 

Élete során egy fordulópont következik be - legvalószínűbben 37 éves kora táján - amikor is bízni tud abban, hogy képes megteremteni a fizikai megélhetéséhez szükséges biztonságos alapokat. Ahogy éretté válik, megtanulja elfogadni és élvezni azokat az anyagi javakat, amik az útjába kerülnek, és ez cserében olyan biztonságos környezetet nyújt, amelyben nyugodttá és magabiztossá válik. Élete korai szakaszában kapcsolatai miatt a féltékenység és a szorongás gyötörhette, és lehet, hogy megpróbálta a partnerét érzelmileg irányítani. Később azonban a kényszerű szükség átadja a helyét az elégedettségnek.

A sok erotikus probléma és megszállott kapcsolat ezen ponton átadja a helyét egy kevésbé kétségbeesett és békésebb bensőséges kapcsolatnak.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Bika Jegyében

 

 

Biztos menedék

 

Fiatal korában erős szenvedélyek hajtják belülről, ami miatt gyakran kerülhet érzelmi válságba. Valótlan féltékenységi aggodalmak kerítik hatalmukba, ami azért lehet, mert kétségei vannak személyes értékeit illetően. Erős szexuális késztetései vannak, bár a kielégülés gyakran elérhetetlennek bizonyul. Minél jobban törekszik arra, hogy vágyait kielégítse, annál inkább üresnek érzi magát. Ezért fordítsa figyelmét a környezetében lévő emberekre és próbáljon meg értelmet keresni az ő értékrendjükben. Legnagyobb vágya az, hogy biztonságos körülmények között érezhesse magát, ahol sem anyagi, sem érzelmi gondjai nincsenek - és idővel ezt meg is kaphatja. A nyugalmat és békét keresve többféle életmódot is kipróbál - majd később mindezeknek véget vet, - és azt reméli, hogy ezáltal kielégítheti égő vágyait. A keresett nyugalmat akkor találhatja meg, ha olyan értékrendet választ, amelyben nem a rombolás, hanem a dolgok megőrzése a legfontosabb. Fontos, hogy képes legyen úgy gondolkozni, hogy örüljön annak, amit megszerzett az életben, és ne pedig azon keseregjen, amit elveszített.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 3. ház

 

 

Felvillanyozza az embereket

 

Az ideológiák ellentmondásossága, illetve a különböző elméletek gyakorlati alkalmazása a hétköznapokban központi kérdést jelent Önnek. Rájön arra, hogy intellektuális fejlődése önmagában még nem minden és hogy a tudás is akkor ér sokat, ha azt valóban hasznosítani tudja a mindennapokban. Fiatalabb korában nagyon fontosnak tartja szabadságát. Valószínűleg sokat fog utazni és többet foglalkozik majd a filozófiai kérdésekkel is. De később egyre fontosabbnak tartja majd az érzelmi kötelékeket és igyekszik minél több kapcsolatot kialakítani. Ha megismeri az embereket és ha elfogadja a hétköznapok ritmusát, akkor újabb értékeket is találhat az életben.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Ikrek Jegyében

 

 

Jöjjön le az elefántcsonttoronyból

 

Személyisége fejlődésében nagyon fontos tényezőt jelent az intelligencia és a tanulás kérdése, és élete folyamán az a tendencia lesz jellemző Önre, hogy az intellektuális elitizmus helyett egyre inkább az egyszerűbb, általánosabb nézetek felé hajlik majd. Rendkívül erősen törekszik arra, hogy nagy tudásra tegyen szert, ami miatt viszont sok csalódást kell elviselnie. Igazából az hozhatja meg elégedettségét, ha elvegyül az egyszerű emberek között, és hajlandó lesz végighallgatni őket és tanulni tőlük. Hajlamos arra, hogy csúnyán megvicceljen másokat és feltűnően viselkedjen, illetve hogy intellektuálisan felsőbbrendűnek képzelje magát - de később megváltozik és képes lesz arra, hogy a hétköznapi emberi kapcsolatokat is értékelni tudja. Nagyon hatásosan tudna dolgozni a kommunikációval kapcsolatos területeken. Fiatal korában erős vonzalmat érez a távoli tájak és a határokon túli területek felé, és borzasztóan nagy szüksége van a szabadságra. De később viszont, meglepő módon, sok öröme származik közvetlen szűk környezetéből is.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 4. ház

Szélesíteni emócionális alapjait

Nagy hatással vannak életére szülei elvárásai, de akkor számíthat jelentősebb változásokra, ha figyelembe veszi saját céljait is. Ahogy halad előre az életben, rá fog jönni, hogy csak akkor lehet igazán elégedett, ha érzelmi életét egy saját család alapítása gazdagítja. Eleinte ugyan őrlődik szakmai ambíciói és az elismertség utáni vágyai miatt, de fel fogja ismerni azt, hogy mennyire fontosak a szoros családi kötelékek és az érzelmi elkötelezettség. Nem úgy kell tekintenie a család elvárásaira, mint azokra a tényezőkre, amelyek akadályozzák az előrehaladásban, hanem úgy, hogy ezek teremtik meg a lehetőségét a növekedésre és a boldogságra. Hiszen otthona jelentheti önnek az a nyugodt, békés és biztos alapot, amelyből kiindulva mindig kiegyensúlyozottan intézheti teendőit az életben.

   

 

Felszálló Hold-csomópont a Rák Jegyében

 

 

"Hazatérni"

 

Fiatal korában nagyon keményen küzd azért, hogy boldoguljon az életben. Valószínűleg nagy hatással van Önre szülei munkára, ambíciókra és a sikerre vonatkozó véleménye, és erős késztetést érez arra, hogy megfeleljen az ő elvárásaiknak. Idővel azonban rájön, hogy szüksége van arra, hogy több időt szenteljen érzéseinek, illetve érzelmeinek. A maszkulin beállítódottság helyett egyre inkább a femininitás jellegzetességei figyelhetőek meg személyiségében, tehát másként kezd gondolkodni az otthonról, családról, gyerekekről. Ezért egyre inkább elfordul szakmai céljaitól, mert rájön, hogy jóval fontosabb lenne az, hogy családjával és közvetlen környezetével foglalkozzon. Ez az átalakulás már abban is érezhető, hogy sokkal inkább figyel megérzéseire és nem fog annyira szkeptikus és anyagias módon gondolkodni.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 5. ház

 

 

A személyiség prioritásai

 

Túlságosan sok energiát áldoz a társadalom érdekében tett tevékenységekre. Természetéből fakadóan Ön egy hű barát, bár érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy mindezért vajon mit kap cserébe. Saját érdekeit gyakran háttérbe szorítja. Pedig csak akkor lehet igazán boldog és elégedett az életben, ha kevesebb szociális kötelezettséget vállal és inkább saját szükségleteire koncentrál. Ez jelentheti azt is, hogy talán kreatív képességeit kellene fejlesztenie, vagy csak egyszerűen át kellene tudnia adni magát a romantikus és erotikus örömöknek, ahelyett, hogy mindig csak szociális programokon vegyen részt. Bizonyára partnere is értékelni fogja azt, ha változtat ezeken a dolgokon. Ha gyerekeket vállal, az bizonyára jobb irányba tereli életét, hiszen a gyerekeknél semmi sem segítheti jobban Önt abban, hogy megismerje önmagát és kifejezésre juttathassa saját személyiségét.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Oroszlán Jegyében

 

 

Ragyognak sugarai

 

Életében az egyik legnagyobb dilemmát az jelenti, hogy lépes legyen eldönteni azt, hogy mennyire törekedjen arra, hogy kitűnjön, illetve hogy beolvadjon egy közösségbe. Fiatal korában sok olyan barátja van, akikhez erős szálakkal kötődik, és kapcsolatba kerülhet olyan csoportokkal is, amelyek a társadalom peremén helyezkednek el. Baráti kapcsolatai nagyon sokat jelentenek Önnek, bár ezek a kötődések annyira kiszipolyozzák energiáját, hogy nem marad lehetősége arra, hogy azokkal a dolgokkal is foglalkozzon, amelyek igazán érdeklik. A tapasztalat azt fogja mutatni, hogy nem zárkózhat el egyéb feladataitól azáltal, hogy folyton valamilyen társadalmi célú tevékenységet végez, és arra is rá kell jönnie, hogy a nagy zűrzavarban nem számíthat mindig barátai segítségére. Hagyja kibontakozni kreativitását, és ne törődjön azzal, ha most mindenki Önre figyel. A gyerekeknek nagy szerepük lehet abban, hogy felfedezze ennek fontosságát.

 

Felszálló Hold-csomópont 6. ház

Hasznos akar lenni

Ön egy olyan ember, akire nagy hatással vannak a spirituális tényezők, ami miatt az is lehet, hogy fiatalabb éveiben a világtól egészen visszahúzódottan él és főleg csak meditatív, illetve kreatív tényezőkkel foglalkozik. Meg tudja érteni az univerzumban elfoglalt helyét, ugyanakkor az egyszerű életbe sokkal nehezebben tud beolvadni, és nehezen tudná rászánni magát arra, hogy kimozduljon és elvegyüljön a többi ember között. Később azonban ez az erőltetett magány egyre súlyosabban nehezedik életére, és arra vágyik majd, hogy beolvadhasson a dolgozó emberek mindennapi életének normális kerékvágásába. Hosszútávon ugyanis nem lehet egészséges ez az elzárkózás, és csak akkor léphet előre az életben, ha képességeit arra használja föl, hogy valami hasznos tevékenységet végezzen mások érdekében. Fontos, hogy küzdje le azt az érzését, hogy Ön egy áldozat ebben az életben. A mártíromság gondolata ugyanis megakadályozza abban, hogy kézzelfogható eredményeket érjen el. És bár a szomorúság továbbra is beárnyékolhatja életét, mégis le kell tudni vetkőznie a szenvedés beborító palástját. Ha dolgozik, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb lehet lelkivilága is.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Szűz Jegyében

 

 

Megpróbáltatások

 

Önnek nagyon jó szellemi adottságai vannak és tisztában van a Világegyetemben elfoglalt helyével is, bár meglehet, hogy olykor magányosnak érzi magát az életben. Fiatal korában sokat szenved amiatt, mert kirekesztettnek érzi magát, és gyakran gondolja azt, hogy környezetében semmi sem biztos, illetve hogy semmiben sem szabad megbíznia. Veleszületett késztetést érez arra, hogy rendet teremtsen maga körül. És Ön az a típus, aki képes komolyan venni a diétás étrend előírásait, illetve a testápolás egyéb követelményeit, és ki tud alakítani egy fegyelmezett napirendet. Van Önben némi pesszimizmus, ami rátelepszik hangulatára, de fontos, hogy ne adja át magát a mártíromság és a tétlenség érzésének. Boldogtalanságához bizonyára hozzájárulnak korábbi kellemetlen élményei, de hangulatán sokat javíthat az, ha beletemetkezik a munkába, illetve ha igyekszik elfogadni azt, hogy vannak dolgok, amiket nem változtathat meg.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 7. ház

 

 

Felfedezni másokat

 

Az önbizalmával nincsenek problémái, viszont sokat kell még tanulnia azért, hogy intim kapcsolataiban képes legyen elfogadni a kompromisszumos megoldásokat és figyelembe tudja venni a másik ember érdekeit is. Ahogy érik, észre fogja venni azt, hogy egyre kevesebb örömet talál pusztán saját céljainak megvalósításában, ami hozzásegíti ahhoz, hogy jelentősen megváltozzon véleménye az emberi értékeket illetően. Akkor számíthat nagyobb harmóniára bizalmas kapcsolataiban, ha képessé válik arra, hogy önző tervei megvalósítása helyett inkább a párkapcsolat ápolásával foglalkozzon. 37 éves korában következhetnek be nagyobb változások életében ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. És minél mélyebbek lesznek emberi kapcsolatai, annál kiegyensúlyozottabbnak érezheti életét is.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Mérleg Jegyében

 

 

Kettő kell egy tangóhoz

 

Életében nagy dilemmát jelent, hogy képes legyen eldönteni azt, hogy mennyiben igyekezzen kielégíteni saját szükségleteit, illetve hogy mi az, amiben inkább mások igényei szerint kellene cselekednie. Fiatal korában meg van győződve arról, hogy elsősorban mindig saját érdekeit kell néznie. Ragaszkodik függetlenségéhez, és úgy gondolja, hogy gyengeségre vall az, ha megalkuszik. De később ez a függetlenség a magány és az üresség érzéséhez vezethet, és egyre nagyobb vágyat érez arra, hogy valakivel megoszthassa élményeit. Idővel képes lesz önzetlenül figyelni mások szükségleteire, és kapcsolataiban is arra vágyik majd, hogy erősebb szálakkal kötődjön partneréhez. Ha igazán képes lesz magát átadni egy bizalmas kapcsolatnak, illetve ha rájön, hogy függetlenségénél is többet ér egy igazán szoros kapcsolat, akkor sokkal harmonikusabb életet teremthet magának.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 8. ház

 

 

Új értékek

 

Fiatal korában főleg a materiális értékek és a családi kötelékek motiválják. Valóban egész életére rányomhatja súlyát a szerzésvágy, és azt érezheti, hogy az anyagi kötelezettségek miatt nem tudja elérni azokat a dolgokat, amelyekre igazán vágyik. Számíthat egy olyan fordulópontra életében - legkésőbb 37 éves koráig, - amikor lényegesen megváltozik értékítélete. Ebben az időszakban összekuszálódnak anyagi dolgai és mindez arra vezeti Önt, hogy lemondjon birtoklási vágyáról mind kapcsolatait, mind pedig anyagi kötelékeit tekintve. Így a mélyebb lelki alapokból kiindulva egészen más értékrendet fog a magáénak vallani. Lehet, hogy felfedez magában bizonyos pszichológiai képességeket, és arra érez majd késztetést, hogy jobban megismerje a lélek rejtett oldalát is. Törekszik arra is, hogy jobb szexuális élményeket élhessen meg, illetve hogy sokkal jobban megérthesse partnerét ennek az átalakulásnak az idején.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Skorpió Jegyében

 

 

A gazdagság bukása

 

Fiatal korában nagyon fontosnak tartja azt, hogy biztonságban érezhesse magát, és igyekszik kihasználni az érzéki örömöket az életben. Szeretné megszerezni mindazokat a materiális előnyöket, amelyek véleménye szerint boldoggá tehetik az embert. Bár idővel egyre értéktelenebbnek és üresebbnek találja ezeket az élvezeteket. Ezért erős késztetést érez arra, hogy mélyebben megismerje az emberi vágyak természetét; és képessé válik arra, hogy a puszta érzékeken felüli dolgokban is örömét lelje. Jelentős szexuális élményeket tapasztalhat meg, és átélhet egy olyan pszichológiai traumát, ami ráébreszti arra, hogy meg kell szabadulnia mindazoktól a kötöttségektől, amelyek akadályozzák a haladásban. Elég bátornak kell lennie ahhoz, hogy merjen belevágni az ismeretlenbe, ahol semmi sem garantálja Önnek a biztonságot és az anyagi jólétet. Ha képes idáig eljutni, akkor sokkal gazdagabb lelki életet élhet majd.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 9. ház

 

 

Áttekintést nyerni

 

Fordulópont következhet valamikor be életében - legkésőbb 37 éves koráig. Ezért erős késztetést érez arra, hogy kifejezésre juttathassa saját ötleteit és nézeteit, ahelyett, hogy folyton más emberek, elképzeléseit kelljen követnie. Szüksége van némi levegőváltozásra is, hogy kicsit elszabadulhasson családja és barátai követelőzéseitől. Unalmassá válik életében a mindennapos rutin, szavai üresen és semmitmondóan csengenek, és úgy érzi, hogy nem sok értelme van mindazoknak a dolgoknak, amiket megtanult. Ez az elégedetlenség talán arra irányítja, hogy komolyabb tanulmányokba fogjon, és arra törekedjen, hogy ebben a rohanó világban is megtalálja az élet értelmét. Talán ezzel kapcsolatban mély pszichológiai vagy vallási élményeket is szerez.

 

 

   

 

Felszálló Hold-csomópont a Nyilas Jegyében

 

 

A belső guru

 

Életében a legfontosabb kérdések a tudással, a kommunikációval és a megértéssel lesznek kapcsolatosak. Fiatal korában nagy figyelmet szentel mások elképzeléseinek, és ideje jelentős részét tölti azzal, hogy okos emberek gondolatait feldolgozza. De nagyon sok álokoskodással is találkozik, amelyek felemészthetik szellemi energiáját. Túlságosan sokat van emberek között, állandóan siet valahova és emiatt nem marad ideje arra, hogy el tudja dönteni azt, hogy pontosan merre is szeretne eljutni. Idősebb korában azonban egyre nagyobb szükségét érzi annak, hogy saját ötleteivel foglalkozhasson. Azok az emberek, akiknek elfogadja tanácsait, elsősorban a külföldiek, különösen aktívan próbálják meggyőzni arról, hogy mennyire fontos lenne az, hogy törekedjen az intellektuális függetlenségre. Hogyha visszavonul a tömegtől, amely úgyis csak kiszipolyozná energiáját, és ha teret enged gondolatainak, akkor sokkal gazdagabbá teheti lelkivilágát egy bölcs életfilozófiával. És ha gazdagabb lelki életet él, akkor magában képes lehet ellensúlyozni a világ zűrzavarait.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 10. ház

 

 

Függetlenedni a családtól

 

A szüleivel és családjával kapcsolatos értékek nagy hatással vannak személyisége fejlődésére, ezért talán eleinte azt érzi, hogy szeretné figyelme nagyobb részét otthonának, családjának és a gyerekeknek szentelni. Viszont ez az életvitel nem adhat eleget ahhoz, hogy igazán elégedettnek érezze magát. Csak akkor élhet teljesebb életet, ha képes függetleníteni magát a családi élet állandó követelőzéseitől és kitűzi maga elé saját céljait is. Családjának is jót tesz azzal, ha belevág és megvalósítja önmagát. Gyakran úgy érzi, hogy ketté kellene szakadnia, és mindig észben tartja családja szükségleteit - de nem szabad hagynia azt, hogy mindez megakadályozza abban, hogy a maga útját járja. A családi teendők nagy súllyal nehezednek életére, de Önnek nem az a végzete, hogy egy otthonülő ember legyen. Ehelyett valami olyan dolgot kell véghezvinnie, ami több ember életére is pozitív hatással lesz.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Bak Jegyében

 

 

Felnőni

 

Ön borzasztóan fontosnak tartja a múlthoz kötődő szálakat, és valószínű, hogy felnőttként is nagyon erősen függ családjától. De eljön életében az a pont, amikor képesnek kell lennie arra, hogy ezeket az erős szálakat megszakítsa, és vállalja a felelősséget saját életéért. Fiatal korában hajlamos arra, hogy túlságosan átengedje magát partnerei gondoskodásának, emiatt azonban csak meglehetősen gyerekes szerep jut Önnek. Később egyre inkább érezni fogja a szükségét annak, hogy kitörjön ezekből a kötelékekből, és minél hamarabb teszi ezt meg, annál boldogabb lehet. A gyerekek és a család gondolata egy kissé aggasztják, talán mert ösztönösen átérzi mindazt a felelősséget, amit ezek jelentenek. De éppen ezek miatt is fontos lenne az, hogy megszabaduljon függőségeitől, illetve hogy úgy éljen, hogy elégedettebb lehessen saját magával. Ön egy nagyon érzelmes típus, bár idővel rájön, hogy milyen nagy szükség van az erős önfegyelemre is.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 11.. ház

 

 

Csoportra vonatkozó meglátások

 

Nagyon vágyik arra, hogy mások elismerjék személyiségét, azonban rá kell jönnie, hogy eltúlozza a dolgokat és hogy ezt nem érheti mindig el. Ha például szerelmi kapcsolataiban szeretné kiélni ezt a vágyát, akkor végül egy nagyon bonyolult szituációban találhatja magát és önérzete is összeomolhat. A romantika olyan veszélyes szakadékba is vezetheti életét, ami méginkább aláaknázza a saját magáról kialakult képét. Romantikus kalandozásai folytán könnyen születhetnek gyerekei, ami viszont akadályozhatja előbbrejutását az életben. A gyerekvállalás ugyanis nem elégítheti ki fontosságtudatát. Minél hamarabb fel kell ismernie azt, hogy csak akkor lehet igazán elégedett, ha társadalmi kötelezettségeket vállal és azokon keresztül igyekszik növelni tudatát. A csoport érdekében tett dolgai elégedettebbé teszik életét, és más embereknek is előnye származik majd a szociális területeken végzett kreatív munkájából.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Vízöntő Jegyében

 

 

Minden hiábavaló

 

Élete folyamán sok küzdelmen kell átesnie, amíg az egocentrikusabb  hozzáállás helyett képessé válik arra, hogy mindig inkább a közösség érdekeit vegye előre. Fiatal korában szeretné maximálisan kihasználni az életet. Úgy tekint a világra, mint a szórakozási lehetőségek hatalmas központjára. Nagy energiával veti magát bele szívügyeibe, szeret költekezni és pazarlóan élni, és általában igyekszik egy nagyvonalú képet festeni önmagáról. De idővel rá kell döbbennie arra, hogy hiú ábrándjai mind üresek és hiábavalóak, az élvezetek is csak múló örömöt jelenthetnek, és a csillogás sem tart örökké. Ez a rádöbbenés meglehetősen megrázó élményt jelent Önnek, viszont képessé teszi arra hogy ezután jóval visszafogottabb életet éljen majd. Szükségét érzi annak, hogy elvegyülhessen embertársai között és felajánlhassa szolgálatait a közösség javára. Öncélú tervei helyett egyre inkább a humanitárius tevékenységek felé fordul, és abban találhatja meg az élet értelmét és örömeit, ha valamilyen közös cél érdekében együtt dolgozik másokkal.

 

 

Felszálló Hold-csomópont 12. ház

 

 

 Lelki gazdagság

 

Fiatalabb éveiben nagyon tevékeny életet él, mert meg van győződve arról, hogy nagyon fontos az, hogy mindig segítőkész és lelkiismeretes legyen. De ahogy érik, egyre inkább azt fogja érezni, hogy legbelül elégedetlen, és hogy valami olyan fontos dolog hiányzik az életéből, amit még nem tud pontosan meghatározni. Ha teljes életet szeretne élni, akkor arra lenne szüksége, hogy figyelembe vegye saját szükségleteit is. Nem kellene olyan nagy jelentőséget tulajdonítania munkahelyi és otthoni feladatainak. Inkább lelkivilágára kell most összpontosítania, hiszen ettől várhatja azt, hogy igazán előrébb jusson. Szüksége van egy olyan helyre, ahová mindig visszavonulhat, és ahol nyugodtan figyelhet érzéseire, illetve kreativitására. Fontos tényezőt jelenthet életében a természet és a kozmosz szépsége, és bizonyára hasznára válik az, ha foglalkozni kezd a meditációval, vagy a spirituális tényezők valamilyen más formájával.

 

 

Felszálló Hold-csomópont a Halak Jegyében

 "Jutalmak a mennyben"

Az idő múlásával jelentősen átalakulnak az élete értelméről kialakult elképzelései. Fiatal korában ugyanis ahhoz van hozzászokva, hogy pontosan megtervezett, rendben tartott, munkával eltöltött hétköznapokat éljen, ami miatt borzasztóan megszokottá és unalmassá válik élete. Munkája - ami kitölti élete majd minden percét - egyre kevesebb örömöt okoz Önnek, és egy egzisztenciális válság, vagy esetleg egy szokatlan lelki élmény ráébreszti arra, hogy másként kellene élnie életét. Ahelyett, hogy mindent előre megtervez, ezekután sokkal nyitottabban és rugalmasabban akar majd élni. Teret enged szellemi, művészeti vagy kreatív érdeklődéseinek, ami új értelmet adhat életének. De ahhoz, hogy idáig eljusson, hoznia kell némi áldozatot, ez az áldozat pedig képessé teszi Önt arra, hogy jóval kifinomultabb lelki életet élhessen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Mi a feladat mára?
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
     
Pontos Idő
     
Magamról röviden
     
Milyen jegyben születtél
     
A Holdnaptár fontossága
     
Csillagászati holdnaptár
     
Vendégkönyv
     
Ezoterikus kövek és mandalák
     
Radiesztézia
     
Zodiákusok és a gyógyító kövek
     
Ezoterikus olvasmányok
     
ÜZENŐFAL
Az üzenet fontos, tarts mindenkit tiszteletben! Itt ne hírdess és ne politizálj!
     
Kínai állatjegyek
     
Asztrológiai PPS -ek
     
Letölthető asztro programok
     

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME