CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
Itt regisztrálj
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatóim
Indulás: 2008-10-18
     
Gportal, levelező regisztráció!
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
Sok feltöltött anyag!
     
Főoldal
     
Horoszkóp és biotérkép rendelés!
     
Fogamzási horoszkóp
     
Programok
     
Számítógépes oktatás
     
Asztrológiai olvasmányok
     
Öröknaptár
     
A világ más szemmel
     
Napi horoszkóp
     
Hirdess az oldalamon
     
Kristálygömb
     
Szótár
     
Baba horoszkóp
     
Szülő horoszkóp
     
Szerelmi horoszkóp
     
Jelenlegi bolygó állások
     
Éves előrejelzések
     
Időjárás
     
Fontos bölcsességek
A VÁGY
 
A vágy egyszerűen azt jelenti, hogy tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz. Ez a siker első elve.
Az elmédre az azt uraló gondoltatok gyakorolnak vonzerőt. Ez a vonzerő energiát, embereket és eseményeket vonz, összhangban az elmét uraló gondolatok természetével.
Ahhoz, hogy bőségesen meggazdagodhass, az elmédet fel kell készítened arra, hogy hevesen vágyakozzon a gazdagságra.
Hat világos gyakorlati lépést kell követned ahhoz, hogy a gazdagodás iránti vágyad valódi gazdagodást eredményezzen.

 
1. Képzeletben pontosan határozd meg a kívánt pénzértéket!
2. Pontosan határozd meg, hogy mit kívánsz az óhajtott pénzért cserébe adni!
3. Határozz meg egy pontos dátumot, amikorra meg akarod szerezni a pénzt!
4. Találj ki egy pontos tervet a vágyad megvalósítására és azonnal-akár fel vagy készülve rá, akár nem- kezdd el terved megvalósítását!
5. Írd le világosan és röviden azokat a válaszokat, amiket az előző lépésekre adtál!
6. Olvasd fel ezt a kijelentést naponta kétszer, és olvasás közben úgy lásd és érezd magadat, és úgy higgy magadban, mintha már a birtokodban lenne az összeg.
Válaszolj az alábbi, az előző hat lépésen alapuló kérdésekre! Az ezekre adott válaszok jelentik annak a tervnek az alapját, amellyel elérheted az általad kívánt vagyont.

 
1. Pontosan mekkora az a pénzösszeg, amire vágysz?
2. Pontosan mi az, amit a pénzért cserébe adnál? Ne feledd, valamit valamiért.
3. Mikorra akarod megszerezni a kívánt összeget? Légy pontos.
4. Írj le egy pontos tervet vágyad megvalósítására! Olyan tervet találj ki, amelynek a megvalósítását azonnal meg tudod kezdeni. Pontosan dolgozd ki terved egyes lépéseit, és azok legyenek az általad a 3. lépésben megjelölt határidőn belül véghezvihetőek.
5. Az előző lépésekre adott válaszaidat vesd össze és írd le őket egy darab papírra! Bár ez a sok ismétlés egyhangúnak tűnhet, ne feledd, a vágyaid szüntelen ismétlése, amíg csak égető megszállottsággá nem válnak változtatja ezeket a vágyakat valósággá.
6. Olvasd fel az 5. lépésben tett kijelentésedet! Aztán olvasd fel újra! Határozd meg azt a két időpontot, amikor minden nap hangosan megismétled magadban ezt a kijelentést.
Üdvözlettel:
 
A HIT
Az elme, amit a pozitív érzelmek uralnak, kedvező környezete a hitnek nevezett lelkiállapotnak.
Ha a hit gondolattal párosul, a tudatalatti azonnal felismeri a rezgést, átalakítja a lelki megfelelőjévé és továbbítja a Végtelen Értelemnek, mint ahogyan az imádságokat is.
A hit olyan lelkiállapot, amely a tudatalatti megerősítésével vagy a tudatalattinak adott ismételt utasításokkal érhető el vagy teremthető meg az önszuggesztió módszerének segítségével (lásd később). Ez egy olyan lelkiállapot, amelyet tudatosan elérhetsz a kurzus során elsajátított módszerek alkalmazásával és használatával.
Tartsd észben ezeket:
. A hit mindenfajta gazdagodás alapja.
. A hit az alapja minden csodának és misztériumnak, amit a tudomány nem képes megmagyarázni.
A hit a kudarc egyetlen ismert ellenszere.
Az önmagadba vetett hit fenntartásának legnagyobb akadálya az önbizalom hiánya lehet. Ezt a hátrányt le lehet győzni és a félénkséget bátorsággá, változtatni a pozitív gondolatok leírásával, megtanulásával és addig tartó ismétlésével, amíg a tudatalattid részévé válnak.
- A következőkben egy olyan képletet olvashatsz, amellyel megteremtheted és megerősítheted az önbizalmad. Határozd el magadban, hogy őszintén hiszel ennek a képletnek minden elemében, és hogy ezek alapján cselekszel.
- Légy tisztában azzal, hogy rendelkezel azzal a képességgel, hogy elérd az életben a saját magadnak kitűzött végső célt követelj meg magadtól állhatatos és állandó cselekvést ennek valóra váltása érdekében, és tegyél magadnak ígéretet, hogy megteszed a szükséges lépéseket.
- Ne feledd, hogy az elmédet uraló gondolatok végül külső, fizikai cselekedeteket eredményeznek és fokozatosan fizikai valósággá, alakulnak naponta 30 percig összpontosíts és gondolj arra az emberre, akivé válni akarsz, és ennek során alkoss róla egy tiszta képet magadban.
-Tudatosítsd magadban, hogy az önszuggesztió segítségével minden vágy, amit kitartóan észben tartasz végül a kívánt dolog megszerzésének valamilyen gyakorlati módjában, nyilvánul meg. Szánj naponta 10 percet az önbizalmad fejlesztésére.
- Határozd meg pontosan és írd le a végleges és legfontosabb életcélodat, és ne add fel, amíg el nem éred az eléréséhez szükséges önbizalmat.
- Ismerd fel, hogy mindenféle vagyon vagy állás csak akkor maradhat tartós, ha igazságon és jogon alapul ezért kerüld el azokat az üzleteket, amelyek nem hoznak hasznot minden érintettnek. Akkor lehetsz sikeres, ha magadhoz vonzod a használni kívánt erőket és a többi ember együttműködését.
 Mások szolgálatára való hajlandóságoddal vegyél rá másokat arra, hogy téged szolgáljanak. Semmisítsd meg magadban a gyűlöletet, az irigységet, a féltékenységet, az önzést és a cinizmust az egész emberiség iránti szeretet kifejlesztésével légy tisztában azzal, hogy a többiek felé irányuló negatív viselkedés sohasem eredményezhet sikert. Vegyél rá másokat, hogy higgyenek benned, azzal hogy te is hiszel bennük és magadban.
Írd alá ezt a képletet, tanuld meg kívülről és ismételd meg hangosan naponta egyszer, őszintén bízva abban, hogy fokozatosan úgy befolyásolja a gondolataidat és cselekedeteidet, hogy magabiztos és sikeres emberré válsz.
Válaszolj az alábbi kérdésekre:
1. Írj le öt olyan dolgot, amelyben érzéseid szerint mindenképpen hinned kell ahhoz, hogy elérhesd céljaidat. Ezek bármilyen gondolatok lehetnek, magadról, a családodról, a kollégáidról vagy a világegyetemről a maga teljességében.
2. Amíg azon dolgozol, hogy kialakuljon a hited a fentiekben - az előző képlet használatával és a gyakori ismétlésükkel - fontos, hogy azokra az eszmékre is emlékezz, amikben már most is mélyen hiszel. Ezért sorolj fel öt olyan dolgot, amiben jelenleg hiszel, amiről nincsenek kétségeid, bármit, de leginkább olyan gondolatokat, amik segíthetnek céljaid elérésében.

 
AZ ÖNSZUGGESZTIÓ
Az önszuggesztió a tudatalatti és az elme azon része közötti kommunikációs tevékenység, ahol a tudatos gondolkodás végbemegy. Ezáltal az egyén tudatosan alkotó gondolatokkal láthatja el a tudatalattiját vagy hanyagságból ártalmas gondolatokat, engedhet be oda.
Azokon az uralkodó gondolatokon keresztül, amiknek az egyén a tudatos elméjében helyt ad (akár negatív vagy pozitív, igaz vagy hamis gondolatok ezek) az önszuggesztió tudatosan megérinti a tudatalattit és befolyásolja azt e gondolatokkal.
A tehetséged az önszuggesztió használatára attól a képességedtől függhet, amivel egy adott vágyra összpontosítasz addig, amíg vágyad égető megszállottsággá válik.
Eddig naponta kétszer elismételted a magabiztosság képletét. Most elérkezett az idő arra, hogy újabb önszuggesztiókat illessz a napi teendőid közé. Ki kell dolgoznod a saját Önszuggesztióidat.
Lássunk néhány példát:
Vezető vagyok, aki vonzza a többi vezetőt. Formában vagyok. Egészséges vagyok. Könnyen és erőfeszítések nélkül érem el a sikert. Az emberek vonzódnak hozzám. Csak pozitív gondolataim vannak. Vonzom a sikert.
Szaktudás
Kétféle tudásról, beszélhetünk, az általános- és a szaktudásról.
Az általános tudásnak, lehet bármilyen széleskörű vagy hatalmas, kevés hasznát veszed a pénzteremtésben.
A szaktudás rendszerezett és megvalósítható cselekvési terveken keresztül értelmesen irányított és a végső célja a pénzteremtés.
Ezen tény félreértése emberek millióit zavarta össze, akik tévesen azt hiszik, hogy a tudás hatalom. A tudás csak a hatalom lehetősége. Akkor válik csak hatalommá, ha kidolgozott cselekvési tervekbe rendezik és egy végső célra irányítják- a szaktudás használata során.
Mielőtt megbizonyosodhatnál arról a képességedről, amellyel a vágyaidat azok pénzbeli ellenértékévé alakíthatod, szükséged lesz szaktudásra annak a szolgáltatásnak, kereskedelemnek vagy szakmának a terén, amit a vagyon ellenében fel kívánsz ajánlani.
1. Írj le három olyan területet, amelyen szaktudással rendelkezel
2. Vizsgáld meg, hogy vannak-e más olyan területek, amelyeken a létező általános tudásod kevés ráfordítással szaktudássá alakítható? Mik ezek a területek és hogyan alakíthatod át a tudásodat?
3. Válassz ki egyet az első kérdésre adott válaszban szereplő területek közül. (Brainstorminggal) Sorolj fel minél több ötletet arról, hogy hogyan használhatod ezt a szaktudást anyagi céljaid eléréséhez.
 
A KÉPZELET
Képzeletünk termékei, az ötletek jelentik minden vagyon kiindulópontját.
A képzelet az a műhely, ahol minden emberi terv születik. A vágyak a képzelet segítségével nyernek alakot, formát és cselekvést.
A mesterséges képzelet nem alkot semmit, a tapasztalat anyagából dolgozik- régi koncepciókból, ötletekből vagy tervekből- és azt alakítja újra újabb formákba.
A kreatív képzelet lehetővé teszi a véges elme számára a Végtelen Értelemmel való közvetlen kommunikációt a megérzéseken, az intuíción és az ihleten keresztül, így az emberiség új gondolatokkal ismerkedik meg.
Az üzleti élet, az ipar, a pénzügyek és a művészet vezető személyiségei azért lehettek naggyá, mert kifejlesztették önmagukban a kreatív képzelet képességét. A te képzelőerőd a tétlenség során meggyengülhetett, de ha újra használod, feléleszthető és készenlétbe állítható.
Tehát gondolkozz, képzelj el, álmodozz, álmodj! Hozd újra formába a képzelőerődet!
1. Képzeld el, hogy milyen lenne az életed, ha nyernél 10 millió dollárt a lottón! A lehető legrészletesebben képzeld el és írd le, hogy mire költenéd a pénzt. Ne félj nagyokat álmodni!
2. Most képzeld el, milyen lenne az életed, ha minden célodat elérnéd! Milyen lenne az élet, amire vágysz? Ez alkalommal ne szorítkozz csak az anyagi tervekre. Milyen lenne a pályafutásod? A kapcsolataid? A szabadidőd? Megint csak képzelj el mindent a lehető legrészletesebben, használj egy újabb lapot, ha szükséges.
3. A 2. kérdés alapján dolgozz ki változatos stratégiákat, amelyek segítségével elérheted azt az életet, amire vágysz.
 
A RENDSZERES TERVEZÉS
A sikerhez vezető terv megalkotása és alkalmazása során szükséged lehet számos készenlétben tartott alternatív tervre. Ha az első terv nem működik sikeresen, helyettesítsd egy újabbal, ha az újabb terv is kudarcot vall, cseréld ki ezt másikra, és így tovább, egészen addig, amíg rátalálsz egy működő tervre.

A tervek készítése során ezeket kell észben tartanod:
Fontos vállalkozásba kezdtél, és ahhoz, hogy biztos lehess a sikerben, hibátlan terveket kell készítened.
Szükséged van más emberek tapasztalatára, képzettségére, tehetségére és képzelőerejére is ez áll összhangban azokkal a módszerekkel, amit minden nagy vagyont szerző személy követett.
Bár a Mesterelme módszert a későbbiekben részletesen tárgyaljuk, hasznos, ha már most megismerkedsz az elképzeléssel a rendszeres tervezés tekintetében. Az alábbiakban a megvalósítható tervek kidolgozásához szükséges lépéseket olvashatod, számos javaslattal a Mesterelme használatáról.
Alkoss csoportot annyi társsal, amennyire a pénzteremtési terved vagy terveid megalkotása és véghezvitele érdekében szükséged lehet.
Mielőtt megalkotod ezt a Mesterelme csoportot, határozd meg, hogy milyen előnyöket és javakat tudsz nyújtani a csoport egyes tagjainak az együttműködésért cserébe.
Legalább hetente kétszer, ha lehetséges még többször szervezd meg a Mesterelme csoport tagjainak találkozóját, amíg közösen véghez nem viszitek a meggazdagodáshoz szükséges tervet vagy terveket.
Teremts tökéletesen harmonikus kapcsolatot a Mesterelme csoport minden tagjával. Ha ezt az útmutatást nem sikerül teljes egészében megvalósítanod, számíthatsz a kudarcra.

 
A DÖNTÉS.
A sikeres emberekről készült tanulmányok azt fedték fel, hogy mindegyikük képes azonnali döntést hozni, és hogy ezt követően, ha egyáltalán megváltoztatják a meghozott döntést, azt csak lassan teszik.
Azok az emberek, akiknek nem sikerült meggazdagodniuk, kivétel nélkül, ha egyáltalán dűlőre jutnak, lassú döntéshozónak bizonyulnak, viszont a meghozott döntéseket gyorsan és gyakran változtatják.
A legtöbben azok közül, akik nem tudják megszerezni a szükségleteiknek megfelelő pénzt, általában könnyen befolyásolhatók. Mindenkinek van a tarsolyában egy sor olyan gondolat, amit szívesen rázúdít bárki másra, aki elfogadja azokat. Ha a döntéseid során mások véleménye befolyásol, egyetlen vállalkozásod sem lesz sikeres, és még kevésbé tudod majd a vágyaidat pénzzé alakítani.
Tartsd titokban a szándékaidat! Hozd meg a saját döntéseidet, és azokat kövesd.
A Mesterelme csoportodon kívül senkit se avass a bizalmadba és a csoport tagjainak kiválasztása során gondosan, győződj meg arról, hogy csak olyanok kerülnek be, akik teljes harmóniában vannak a céloddal. Még így se tedd az ő nézeteiket feltétel nélkül a magadévá.
 
AZ ÁLHATATOSSÁG
Az állhatatosság nélkülözhetetlen tényező abban a folyamatban, amelynek során a vágyaid a pénzbeli ellenértékükké alakulnak.
Állhatatosság nélkül már a kezdet előtt kudarcot vallanál. Állhatatossággal győzni fogsz.
Az állhatatosság meghatározott okokon alapul, többek között:
A cél meghatározottsága
Vágy
Önbizalom.
A tervek meghatározottsága
Pontos tudás
Együttműködés
Akaraterő
Szokás
Az állhatosság hiánya gyengeség és a kudarc egyik legfőbb oka. Azonban olyan gyengeség, amit törekvéssel le lehet győzni.
Állandóan tartsd észben, hogy minden eredmény kiindulópontja a vágy. A gyenge vágyak gyenge eredményekhez vezetnek, mint ahogy a kis tűz is csak kevés meleget ad. Ha úgy találod, hogy kevés a kitartásod, azt úgy ellensúlyozhatod, hogy a vágyaid tüzét erősebben szítod fel.
Négy egyszerű lépés vezet el az állhatatosság szokásához:
1. Egy meghatározott cél, amit a megvalósítása iránti égető vágy támogat.
2. Egy meghatározott terv, ami állandó cselekvésben nyilvánul meg.
3. Egy olyan elme, ami bezárul minden negatív vagy elbátortalanító befolyás előtt, ideértve a rokonok, barátok vagy ismerősök kételyeit is.
4. Egy vagy több fős baráti csoport bátorítása a terveid megvalósítására és a célod elérésére.
Gondolkozz el arról, hogy hogyan valósul meg az életedben az állhatatosság szokása  és válaszolj az alábbi kérdésekre:
Írj példát egy olyan közelmúltbeli esetre, amikor a kitartásod végül megtérült.
Most idézz fel egy olyan esetet, amikor érzéseid szerint eredményesebb lettél volna, ha kitartóbb vagy.
Az utóbbi esettel kapcsolatban idézd fel, hogy mik voltak azok az akadályok, amik a kitartásod hanyatlásához vagy eltűnéséhez vezettek?
Visszagondolva, mit tehettél volna annak érdekében, hogy legyőzd ezeket az akadályokat?
 
A TUDATALATTI
A tudatalattid befogad minden gondolatot, ami az öt érzékszerved valamelyikén keresztül eléri a tudatos elmét, osztályozza és megörökíti ezeket. Ezek a gondoltok előhívhatóak vagy visszakereshetőek a tudatalattiból, hasonlóan ahhoz, ahogy a leveleket vagy feljegyzéseket előkereshetjük a fiókból vagy a számítógépen.
A tudatalattid befogad és elraktároz mindenféle érzéki benyomást és gondolatot, függetlenül annak pozitív vagy negatív természetétől. Tudatosan a tudatalattidba plántálhatsz bármilyen tervet, gondolatot vagy célt, bármit, amit a fizikai vagy anyagi megfelelőjévé kívánsz alakítani
A mindennapi életed olyan gondolatok közepette zajlik, amelyek a tudtodon kívül mind megérintik a tudatalattidat. Ezek között a gondolatok között vannak pozitívak és negatívak is. Mostantól próbáld meg elzárni a tudatodat a negatív gondolatok áramától, és tudatosan befolyásolni a tudatalattidat a vágy pozitív sugallataival.
Ezáltal birtokodba kerül az a kulcs, ami megnyitja a kaput a tudatalattid felé. A jövőben ezt a kaput a teljesen az irányításod alá vonod majd, hogy a tudatalattidat semmilyen nemkívánatos gondolat ne befolyásolhassa.
A tudatalatti befolyásolhatóbb az olyan gondolatok által, amik érzelmekkel vagy érzésekkel keverednek, mint azok által, amik kizárólag az elme racionális részéből származnak. Valójában bizonyítható tény, hogy csak az érzelmekkel átitatott gondolatok képesek befolyásolni a tudatalattit. Igyekezz a gondolataidat pozitív érzelmekkel vegyíteni.Pozitív érzelmek:
Vágy
Hit
Szeretet
Érzéki vágy:
Rajongás
Szerelem
Remény

 
Negatív érzelmek:
Félelem
Féltékenység
Gyűlölet
Bosszú
Kapzsiság
Babonaság
Düh

 
Írd le a következő kérdésekre adott válaszokat:
1. Idézd fel az elmúlt hetet, és becsüld meg, hogy az érzelmeid hány százaléka volt pozitív illetve negatív.
2. Mi volt a leggyakoribb pozitív érzésed?
3. Mi volt a leggyakoribb negatív érzésed?
4. Alkoss pontos terveket, amik segítségével a jövőben elkerülheted a negatív érzelmeket.
     
Mi a feladat mára?
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
     
Pontos Idő
     
Magamról röviden
     
Milyen jegyben születtél
     
A Holdnaptár fontossága
     
Csillagászati holdnaptár
     
Vendégkönyv
     
Ezoterikus kövek és mandalák
     
Radiesztézia
     
Zodiákusok és a gyógyító kövek
     
Ezoterikus olvasmányok
     
ÜZENŐFAL
Az üzenet fontos, tarts mindenkit tiszteletben! Itt ne hírdess és ne politizálj!
     
Kínai állatjegyek
     
Asztrológiai PPS -ek
     
Letölthető asztro programok
     

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME