CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
Itt regisztrálj
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatóim
Indulás: 2008-10-18
     
Gportal, levelező regisztráció!
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
Sok feltöltött anyag!
     
Főoldal
     
Horoszkóp és biotérkép rendelés!
     
Fogamzási horoszkóp
     
Programok
     
Számítógépes oktatás
     
Asztrológiai olvasmányok
     
Öröknaptár
     
A világ más szemmel
     
Napi horoszkóp
     
Hirdess az oldalamon
     
Kristálygömb
     
Szótár
     
Baba horoszkóp
     
Szülő horoszkóp
     
Szerelmi horoszkóp
     
Jelenlegi bolygó állások
     
Éves előrejelzések
     
Időjárás
     
5 fontos elv
Mint reikimester szeretettel ajánlom a legfontosabb alapelveket. Tudatosítsd és használd.
1.
Ma, a hála érzése fog eltölteni !
Hálával eltelve élni bőségben való életet jelent.
Ha folyamatosan a hála érzésével eltöltve élünk, nem csak azért érezve köszönetet, amit már megkaptunk, hanem azért is, amit tudunk, és bízunk benne, hogy mindezzel el leszünk látva a jövőben is, akkor egyszer csak mágnesként kezdjük magunkhoz vonzani a bőséget.
A bőség természetes létállapotunk.
Csak hiányra programozott tudatunkkal (vagy a kollektív tudattalannal) való kapcsolatunk és saját személyes programjaink tartanak vissza mindazon dolgok elfogadásától, amelyek járnak nekünk.
Az ősi időkben a fő filozófiai és vallási rendszerek egyik alapeszméje éppen az volt, hogy jut mindenből mindenkinek.
Tanításaik szerint: ha az ember megértette önmagát, akkor megértette az univerzumot, s azáltal, hogy az ember önmagában egyre mélyebre hatolt, képessé vált a félelmet szeretetté, a tudatlanságot bölcsességgé, a hiányt pedig bőséggé változtatni.
Ha figyelmed középpontjában az áll, ami éppen hiányzik neked, akkor továbbra is a hiánytól fogsz szenvedni.
Ám akkor, ha folyamatosan észleled a téged körülvevő bőséget, és állandóan eltölt emiatt a hála érzete, bőség lesz az osztályrészed, s ez folyton növekedni fog.
Semmiből nem szenvedünk hiányt ezen a planétán, elosztási rendszerünk alakult fonákul, éppen a hiányról táplált illúzióink következtében, s természetesen az ember mohósága miatt, ami megint csak a hiánytól való félelem következménye, s mindez fenntartja számunkra a hiány folyamatos állapotát.
Hálával elteltve élni annyit is jelent, hogy tudjuk, létünk mélyén mind egyek vagyunk, a külön-lét csak illúzió.
Egy másik fontos közreműködő tényező az, hogy képesnek kell lennünk a minket jogosan megillető bőség elfogadására. Ha tudat alatt "érdemtelennek" tartod magad az Univerzum javainak és gazdaságának elfogadására, akkor folyamatosan gátolod a bőség feléd tartó áradását. Sokan szenvednek napjainkban az Abszolúttól való különválás tudatállapotától ez az Abszolút testesít meg minden létezőt.
Az Abszolúttól való elkülönültség következtében fellépő bűntudat azokat az embereket is régóta távol tartja az őket megillető sikertől és gazdagságtól, akik úgy tűnik, az Egyetemes Harmónia törvényeit követik és eszerint élnek. Ennek oka mindig az egyénben keresendő.
Legtöbbször vagy még nem fejlődtek ki, vagy eltömődöttek azok a csatornák, melyeken általában a bőség és harmónia beléjük áramlik. Ilyenkor az Egyetemes Életerőt kell felhasználni, hogy e csatornákat természetes állapotukba visszaalakítsuk. S ha ez létrejön, elérkezik a siker és a gazdagság is.
Az Abszolút birodalmában minden egyes cselekedet, minden egyes ok tökéletes eredményt hoz létre, s ez teljes sikert jelent.
Annak, hogy a legtöbb ember ezt nem éri el, pusztán csak az az oka, hogy nincsenek ráhangolódva erre, vagy túlságosan zártak ehhez.
A hermetikus tudományok tanításai szerint van egy egészen egyszerű módszer arra, hogy a környezetedben lévő életerőre ráhangolódj: ez az úgynevezett csillaggyakorlat, melyet úgy végezhetsz el, hogy 3-5 percig terpeszeben állsz, kiterjesztett karokkal, a bal tenyered felfelé, a jobb pedig lefelé néz. A körülötted lévő mágneses áramlás bal tenyereden lép be testedbe, ahonnan szívedbe áramlik, majd napfonatodba, s ily módon feltölti egész testedet, a felesleges energia pedig jobb kezeden át távozik testedből.
Ha reggel végzed el azt a gyakorlatot, feltöltődsz energiával. Este viszont megnyugtató érzéseket kelt mindez.
Ha már kapcsolatba léptél az Egyetemes Életenergiával és egész testedben érzed annak áramlását, akkor teljes figyelmedet fordítsd arra, hogy sikeresnek, eredményesnek és gazdagnak érzed magad életed minden területén. Ekkor az Életenergia benső éned csatornáit ki
tágítja és megnyitja őket a beáramló Egyetemes Életenergiának, amely aztán mágneses erejével megteremti a kapcsolatot közted és az általad kívánt dolgok között. A következő Iépésben céljaid eléréséhez alkotó módon kell erőfeszítéseket tenned. Pusztán pozitív meg­erősítésekkel nem tudsz sikert és gazdagságot elérni. A megerősítéseket ahhoz, hogy műkö­désbe lépjenek, fel kell hogy erősítse az Életenergia, az Univerzum alapvető energiája. Az ebből következő vonzerő, melyet az életerő mágneses áramlása hoz létre, alkotó tevékenységeddel együtt fogja a bőséget életedbe vonzani. Így azért némi fegyelemre is szükség van a régi minták megváltoztatásához és a megfelelő áramlás kialakításához. Ha erőfeszítést teszel arra, hogy tudatodat mindig visszairányítsd a hála érzéséhez, ez már önmagában is mágnesként vonzza a Bőséget hozzád. Önkezeléseid pedig segítenek majd megszabadulni régi tudatalatti mintáidtól, melyek gátolhatják a bőség áramlását. Kezdj el tehát bőségben élni, és épp csak MA, töltsön el a hála érzete! A válasz félig már meg is van,ha hajlandóak vagyunk odafigyelni.
2.
Ma, felhagyok az aggódással !
Az aggódás azt jelenti, hogy elfelejtkezem arról, hogy mindennek univerzális vagy egyetemes célja van. Ha igazán összhangban vagyunk Magasabb Énünk irányításával, és mindennap legjobb képességünk szerint élünk, akkor tudhatjuk, hogy megtettünk minden tőlünk telhetőt, s a többi már az Egyetemes Életerőtől függ. Az aggódás olyan gondolkodási minta, amely abból ered, hogy az "Én vagyok" tu­datállapottól (vagy Egyetemes Teljességtől) elkülönítve érzem magam. Teljességgel hasztalan a múlt miatt aggódni hiszen tudnunk kell azt, hogy mindenki (minket is beleértve) minden élethelyzetben a tőle telhető legjobb módon cselekszik, az abban az adott pillanatban rendelkezésére álló tudásának, vagy bölcsességének megfelelően. Mindannyian egy bizonyos programozottság termékei vagyunk, és hajlunk arra, hogy ennek megfelelően cselekedjünk. Ha sajnálod, hogy a múltban valamit éppen úgy tettél, jusson eszedbe, hogy akkori képességeidnek megfelelően cselekedtél; ezután mondj köszönetet az ebből tanultakért és haladj tovább. Ugyanakkor vésd eszedbe azt, hogy minden igazságtalanság, melyet ellened mások elkövettek, az ő adott programozásuk eredménye volt. Csak jót kívánhatunk nekik és remélhetjük, hogy tanultak akkori cselekedeteikből.
A jövő miatt aggódni szintén hasztalan.Van egy kedvenc mondásom, mely ma is meghatározza életemet: "A legjobbat várd el az élettől, és ha valami olyat kapsz, amire nem számítottál, akkor tudjad (bízz abban), hogy jelenlegi helyzetedben ez a legjobb számodra." Még ha a történtek nagyon negatívnak is tűnnek akkor éppen, csak olyan helyzet ez is, melyből tanulnod kell. Valamilyen módon segítettél létrehozni ezt a helyzetet, ha tudat alatt is, de azért, hogy tanulj belőle. Így érezz hálát, hogy véget ért, és megint szabad vagy; aztán menj tovább. Vesd alá magad Magasabb Éned irányításának, és próbálj meg nem beavatkozni életed Egyetemes időbeosztásába. Tudd, hogy ha tökéletesen az áramlatokkal haladsz, akkor az események is ezzel egyidejűek. Mindaddig, míg a rád eső részt elvégzed, minden egyébről gondoskodnak majd. Az aggódás a logikának és ésszerűségnek ellentmondó gondolatmintákból ered, és még jobban korlátozza és elkülöníti tudatállapotodat. MA vesd alá magad Magasabb Éned terveinek és szabadulj meg az aggódástól.
3.
Ma, nem leszek dühős!
A düh valójában teljesen felesleges érzelem. A düh is, mint a legtöbb nem megfelelő reakcióként jelentkező érzelem, abból a bűntudatból ered, melyet azért érzünk, mert elválasztottuk magunkat az Egyetemes tudatállapottól. Dühöngeni annyit tesz, mint irányításra vágyni, és éppen abból ered, hogy úgy érezzük, kicsúsztak kezünkből a dolgok, vagyis hogy nem vagyunk szinkronban isteni vagy egyetemes életcélunkkal. Sok ember megengedi egója számára, hogy az irányítsa élete menetét, s közben szándékosan nem vesz tudomást arról a belső vezetőről, aki a természetes és harmo­nikus élet felé irányítaná. S miközben hagyjuk, hogy egónkat nem megfelelő vágyak és elvárások kerítsék hatalmába, ki nem mondott szomorúságunk szenvedő áldozatai vagyunk.
Amikor elvárásaink fölénk kerekednek és dühösek leszünk, mert valaki nem felelt meg szükségleteinknek vagy elvárásainknak, akkor hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy azok, akiket környezetünkbe vonzunk, tükörképeink csupán. Minden általunk gondolt gondolat okká válik, és okozata bármikor visszaüthet ránk, esetleg épp, amikor legkevésbé számítunk rá. Igazából minden helyzet tükör, ok és okozat olyan közvetlen tükröződése, melyet épp te hoztál létre. Azok, akik úgy tűnik, "kiborítanak", vagy gyenge pontjaidra tapintanak, valójában nem igazi okozói haragodnak. Nekik is tanulniuk kell mindebből. Éppen azért vonzzátok egymást, mert egyformán szükségetek van bizonyos dolgok megtanulására. Carlos Castaneda nagyon jól megfogalmazta mindezt, amikor elismerését fejezte ki mindazoknak a "kicsinyes zsarnokoknak", akikkel összetűzött élete során, mert hiszen
épp ők segítenek egónk gyenge pontjait felfedezni. Ha megfigyeljük, hogyan reagálunk má­sokra, akkor megtalálhatjuk, milyen régi beidegződések működnek még mindig pszichénk­ben, és hozzákezdhetünk e negatív minták megváltoztatásához. Így, ha valaki épp dühbe gu­rít, próbáld leállítani ezt az érzést, ahogy Gurdjieff javasolja, hogy minél tudatosabban figyelhess arra, mi játszódik le benned, és idővel uralkodni tudsz majd érzéseiden. Légy hálás ezért a lehetőségért is, hogy felfedezhetted gyenge pontjaidat, hiszen ez csak hasznodra válik majd.
Végül hangsúlyoznom kell, hogy a düh miatt nem kell bűntudatot érezned. Oly sok generáción át volt belénk programozva ez, hogy ugyancsak nehéz nem "bepörögni", ha a többiek dühe ránk támad. Ráadásul régóta engedtük, hogy elvárásaink irányítsanak bennünket, és hogy személyes sértésnek vegyük, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnénk. Az ebből következő sértettség okozza aztán, hogy dühösen kirobbanjunk. Miközben megkíséreljük "újraprogramozni régi dühös viselkedésmintáinkat", meg kell engednünk magunknak, hogy érzelmeink kiszabaduljanak, nem szabad visszafojtani dühünket. Inkább azzal próbálkozzunk, hogy lecsendesítsük reakciónkat, és elmondjuk, milyen érzést kelt bennünk a másik ember negatív kijelentése. Ha a másik továbbra is ordít, bölcs dolog otthagyni és azáltal visszanyerni önuralmunkat, hogy nem reagálunk már erre. Bármely hasonló epizód elején, a legjobb nem reagálni, hanem szeretetet sugározni magunkból. Nehéz dühöngeni, ha az ember mosolyog közben. Mosolyodat lehet, hogy viszonozza majd a másik.
Végül a düh nagyon diszharmonikus meg kell tanulni bánni alkotóan ezzel az energiával, mely a testben betegséget hoz létre. Rendkívűl fontos, hogy tudjuk átalakítani. Csak ma, ne légy dühös hasznos lenne megtanulnunk, hogyan töltsön el a düh helyett a hála érzete!
4.
Ma, becsülettel végzem dolgomat!
Életünk harmonikus áramlásának létrehozásához különösen fontos, hogy őszinték legyünk önmagunkhoz. A magammal szembeni őszinteség azt is jelenti, hogy a dolgokat olya­noknak látom, amilyenek azok a valóságban. Sokan élünk a fantázia világában amikor a valósággal kellene szembenézni. Ha tagadjuk, milyen a valóság igazi arca, s aztán mégis arra kényszerülünk hogy szembenézzünk vele, komoly lelki törést is szenvedhetünk. Mai világunkban néha nehéz az igazsággal szembesülni, de ha a dolgok mélyére tekintünk és megvizsgáljuk saját viselkedésünket és az életünkben szerepet játszó emberek és helyzetek miértjét, végül együttérzés alakul majd ki bennünk mindenkivel szemben.
Igaz módon élni annyit jelent, mint összhangban élni Magasabb Éned céljaival. Igazul élni ugyanakkor a lehető legegyszerűbb dolog a világon. Az igazság világosságot gyújt bennünk. Ha őszintén szembesülünk életünkkel,
világosabban fogjuk látni, mit kell megtanulnunk ebben az életünkben és kevésbé fog nehezünkre esni véghez is vinni ezt. Illúziók között élni ennél sokkal komplikáltabb dolog. A tagadás központi szerephez jut ilyenkor, és a hamisságok hálója hamarosan olyan szoro­san körülfon minket, hogy "megvédjen" az igazságtól, hogy egyre nehezebbé válik meg­találnunk a kiutat ebből az útvesztőből.
Ha saját magadhoz őszinte vagy, akkor ezt az őszinteséget kivetíted a többiek felé is. Így már könnyebbé válik "úgy tenned másokkal, ahogy szeretnéd, hogy ők bánjanak veled". Ha becsülettel végzed dolgodat, akkor Magasabb Énedhez is őszinte vagy. Az önmagad és mások iránt érzett szereteted tovább erősíti ezt az őszinteséget, mely aztán hozzásegít ahhoz, hogy harmóniát teremthess életedben. Tehát élj igaz módon, a szeretettel megerősítve, és csak MA végezd a dolgod becsülettel !
5.
Ma, szeretni és tisztelni fogok minden termtést, ami él !
Valójában mi, mindannyian, ugyanonnan jövünk. Az is világos, hogy az élet minden megjelenési formája kölcsönös függőségben áll egymással. Erre a tényre felhívták figyelmünket azok a pusztító változások, melyek az utóbbi időkben zajlottak le bolygónkon
(s melyeket az Ember környezetének finom ökológiai egyensúlyával szembeni érzéketlensége okozott). Túlélésünk érdekében kezdünk rá­jönni, hogy le kell mondanunk énközpontúsá­gunkról s arról, hogy le akarjuk igázni a természetet, és meg kell tanulnunk szeretni és tisztelni az élet minden megjelenési formáját.
A fizikai kutatások eredményeképpen ma már tudjuk, hogy mindannyian ugyanabból a forrásból származó energiaegyűttesek vagyunk. Valójában teljesen tömör anyag nem létezik, csak különféle sűrűségű rezgések vannak. Az anyag minden formája más és más szinten rezeg, és mégis mindegyik összeköttetésben áll az összes többi anyaggal, hiszen nincsen közöttük semmiféle szilárd elválasztó korlát. Így tehát, ha elfogadjuk önmagunk sokféleségét, ez hatást gyakorol a többiekre is. S ugyanígy, amikor elfogadjuk a többieket, ezen elfogadás tükröződését érezzük saját ma­gunkban is. E folyamat eredményeképpen bármely pozitív energia, irányuljon az akár másokra, akár saját magunkra, segít az egész planéta gyógyításában. A teljességnek minden személy, állat, növény és ásvány is része. Ha szeretünk és tisztelünk mindent és min­denkit, az azt is jelenti hogy tiszteljük magunkat és közös Föld-anyánkat.
 
Használd mindennap eredményesen: Rosta Iván reikimester
     
Mi a feladat mára?
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
     
Pontos Idő
     
Magamról röviden
     
Milyen jegyben születtél
     
A Holdnaptár fontossága
     
Csillagászati holdnaptár
     
Vendégkönyv
     
Ezoterikus kövek és mandalák
     
Radiesztézia
     
Zodiákusok és a gyógyító kövek
     
Ezoterikus olvasmányok
     
ÜZENŐFAL
Az üzenet fontos, tarts mindenkit tiszteletben! Itt ne hírdess és ne politizálj!
     
Kínai állatjegyek
     
Asztrológiai PPS -ek
     
Letölthető asztro programok
     

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME