CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
CSILLAGJÖVŐ ASZTROLÓGIA PORTÁL
Itt regisztrálj
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatóim
Indulás: 2008-10-18
     
Gportal, levelező regisztráció!
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
Sok feltöltött anyag!
     
Főoldal
     
Horoszkóp és biotérkép rendelés!
     
Fogamzási horoszkóp
     
Programok
     
Számítógépes oktatás
     
Asztrológiai olvasmányok
     
Öröknaptár
     
A világ más szemmel
     
Napi horoszkóp
     
Hirdess az oldalamon
     
Kristálygömb
     
Szótár
     
Baba horoszkóp
     
Szülő horoszkóp
     
Szerelmi horoszkóp
     
Jelenlegi bolygó állások
     
Éves előrejelzések
     
Időjárás
     
Nők Asztrológiai szemmel

Bak

A Bak jellemzése

(Capricorn, december 21 - január 19)

A Bak nő jellemvonásai

A Bak nő magányos és független. Bár fiatal korában bátortalan és határozatlan, idővel egyre inkább magabiztossá válik. Mindig több célt tűz ki maga elé, ezért csak ritkán sikerül mindent bevégeznie.

Kedveli és épp keresi a hírességek társaságát.Annak ellenére, hogy álmodozó, képes megmaradni a realitás határán belül. Ezzel együtt, számító teremtés. Mert mindig elégedetlen önmagával, folyton tanul, képezi magát, hogy minél több területen elérje a lehető legtöbbet.

A Bak nő tudása vitathatatlan. S erre büszke is, sőt beképzelt. A Bak nő nyugodt természet, de ha bántják, nem felejti el, sőt bosszúálló. Az élet megadja neki a szükséges kényelmet, a biztos megélhetést, külsőleg is ápolt és jó ízlésű, mértékkel sminkeli magát, nem feltűnősködik, mégis szereti ha csodálják. Alkalmas titkárnőnek, tanárnak, orvosnak.

 

 


 

Bika

 

A Bika jellemzése

(Taurus, április 21 - május 20)

A Bika nő jellemvonásai

A Bika jegy női szülötte nagyon jó barát, de ellenségnek annál veszélyesebb. Intuitív intelligenciája és veleszületett ravaszsága révén mindig ő győzedelmeskedik.

Gyakorlatias és idealista egyszerre, aki hamar uralja a környezetét. Kitartóan és körültekintően képes kialakítani a baráti körét, megalapozni életterét. Különös érzékkel képes felismerni saját hibáit, mérsékelni önmagát.

Mindig pontosan tudja mit akar, de mert impulzív és csökönyös olykor nem megfontoltan cselekszik. ám ha valóban nagyon akar valamit, azt minden áron eléri: fenyeget, zsarol, sír, válogatás nélkül minden fegyvert felhasznál, ezért olykor kellemetlenné válik. Lélekjelenléte viszont nem valami nagyszerű, ezért a Bika nő könnyen becsapható. Mindig ösztönösen megérzi viszont ha valaki nem őszinte hozzá. Bátran támaszkodhat a saját érzékeire. A Bika nő szereti a luxust, az aranyat és általában az ékszert, de ügyesen tudja rendezni az anyagiakat. Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is. Jó háziasszony, s mert szeret enni, hajlamos az elhízásra.

 


 

Halak

 

A Halak jellemzése

(Pisces, február 19 - március 20)

A Halak nő jellemvonásai

A Halak érdekes természetű nő. Ha el akar játszani valamilyen szerepet, bármilyen alakot könnyen magára tud ölteni. Kiváló színészi alakításában csak a nagyon avatott szem képes felfedezni a hamisságot.

A Halak nagyon nőies, barátságos és leleményes. Mivel másokkal szemben megértő, igen sok barátja van.

Mégis inkább a befolyásos embereket szereti megnyerni, és tudja is, miként férkőzzék a kegyeikbe. Valójában gyengének érzi magát és mindig szüksége van egy segítő kézre, egy támaszra. Lelkileg labilis s folyton elégedetlen és csalódott. Mindig bizonytalan mindenben ezért környezetétől folyton elvárja, hogy igazolják magukat, hogy mindent bizonygassanak. Mások megítélésében a látszat nem hat rá, inkább az érzékeire támaszkodik. Az igazságot ösztönösen megérzi, így nehéz becsapni. Az anyagi problémák nem érdeklik, ha megteheti, szívesen költ ajándékokra, de ha megsértik vagy becsapják, hamar elveszti a józan eszét, nagyon feldühödik és nem könnyen felejti a sérelmet, bosszút áll. Vonzza az ismeretlen és érdeklődik az okkult tudományok iránt. A sikert mások szolgálatában vagy a művészetben érheti el.

 


 

Ikrek

 

Az Ikrek jellemzése

(Gemini, május 21 - június 21)

Az Ikrek nő jellemvonásai

Az Ikrek csillagjegy női szülötte igen szórakoztató teremtés, aki mellett sosem unatkoznak a barátai. Látszólagos hidegsége ellenére rejtélyessége vonzóvá teszi. Az Ikrek nőnél az ész uralja a szívet.

Szellemessége révén mindig érdekes irányba tereli a társalgás folyamát. Mindig együttérzéssel meghallgatja a másikat és érdeklődik embertársai gondjai iránt s szükség esetén szívesen segít. Barátságos, mindenre megoldást akar találni, szívesen ad tanácsot, csakhogy mindenki elégedett legyen. Barátaiért bármilyen áldozatra képes.

Sosem feledkezik meg szerettei évfordulójáról, szeret meglepetést szerezni. Bár önmagában folyton nyugtalan és nem mindenkit kedvel, azt szeretné, hogy őt mindenki szeresse. Közeli barátaival nyílt, de eléggé csapodár, mert soha senki sem képes birtokolni őt. Az Ikrek nő sosem lesz valaki beosztottja. Sokoldalúsága és összpontosító ereje révén gyakran két-három dolgot is végez egyszerre. Ez vonatkozik a szerelemre, a gondolataira is. Mindig saját reflexeire támaszkodik és képes gyors döntéseket hozni. Csakhogy bármennyire is érdekes lenne, semmit sem képes befejezni. Persze, ismeri saját gyengéjét, szeretné is kijavítani, de amint meglát valami újat, máris elveszti megfontoltságát és az új felfedezésért lelkesedik. De idővel azt is megunja és megint újabb ás újabb dolgok, érdekesebb feladatok vonzzák, anélkül, hogy az előzőt bevégezné. Ezért sok veszteség érheti. Az Ikrek nő hol vidám, hol szomorú, örökös elégedetlen.

A legbecsesebb számára a függetlenség. Ritka kezdeményezőkészsége és nagyszerű éleslátásra eredményeként szakmailag és az üzleti életben is sikeres. Csakhogy folyton kétségek marják, ezért csakis sok-sok türelemmel oldhatja meg a gondjait.

 


 

Kos


A Kos jellemzése

(Aries, március 21 - április 20)

A Kos nő jellemvonásai

A Kos nő látszólag hideg és kimért, szívesebben háttérben maradt mitsem folyton eltűrje, hogy a figyelem középpontjában álljon. Ez persze jobbára ösztönös taktika, mely révén a Kos nő még érdekesebbé, még eredetibbé válik.

A Kos nő tökéletes színész, aki mindig képes a helyzetnek megfelelő álarcot választani. De ezt elsősorban azért teszi, hogy így kendőzze el esetleges hibáit és jobban érvényre juttassa az erényeit. Minden esetre, természetének megfelelően, a Kos nő bárhol jelenne meg is, ragyogó és elbűvölő.

Hála merészen játékos természetének, élvezi az életet. Spontán és lelkes, s bármibe fog, azt örömmel és szenvedéllyel teszi. Bár olykor idealista és elgondolkodó, van benne kezdeményezőkészség. A logika viszont nem sajátja, ezért ellentétekkel telt. Tetteiben s beszédében egyaránt impulzív és következetlen, mégis elvárja, hogy a környezete őt kövesse. Szereti ha csodálják, és sokan ki is használják ezt a gyengéjét, s aki képes eltűrni a szeszélyeit az tudja, hogy megéri. Nem szerény, mert tudja, hogy nagyon jól néz ki. épp ezért nem is híve a sok sminkelésnek. De szeret „tükrösködni”, minden alkalmat kihasznál, hogy önmagában gyönyörködhessék, legyen az egyszerű vagy díszes tükör, a nagyváros csillogó üzleteinek a kirakatüvege avagy valamelyik havasi tengerszem sima vízfelülete. Ajándékként nem hasznos dolgokra vágyik, hanem drága, különleges, mutatós holmikra. Tetteiben, ha nincs előre eltervezett szándéka, gyakran elbizonytalanodik, izgul. ám annak ellenére, hogy természete miatt néha olyan nehéz vagy kellemetlen helyzetekbe kerül mely más nőt kiborítana, a Kos asszony hamar visszanyeri lendületét és képes mindent elölről kezdeni.

 


 

Mérleg

A Mérleg jellemzése

(Libra, Szeptember 23 - Október 23)

A Mérleg nő jellemvonásai

A Mérleg nő disztingvált megjelenése hamar magára vonja a figyelmet. De ízlésesen öltözik is. Nagy súlyt helyez arra, hogy elegáns legyen. Szereti az ékszereket, a finom parfümöt és általában a luxust.

Naphosszat elnézegetné magát a tükörben, hogy milyen szép s elvárja, hogy mások is folyton csodálják. Mindig a figyelem középpontjában akar állni, ragyogón, mint egy ritka gyémánt. Elragadó jelenség.

A teljességre tör, de nem veszti el kritikai érzékét. Ha észre veszi, hogy nem képes uralmi a társaságot, mégis megsértődik. Tanácsokra nincs szüksége, még kevésbé utasításokra. Mindent a saját feje szerint tesz. Viszont mindig megőrzi a hidegvérét. A pénzt nem kedveli, de tudja, hogy csak azzal veheti meg amit akar. A szép minden megnyilvánulása érdekli. Szereti a művészeteket, különösen a jó zenét, de az építészet sem áll távol tőle. A Mérleg nő nagyon sokoldalú, s gyakran elbűvölő és hódító is.

 

 


 

Nyilas

A Nyilas jellemzése

(Sagittarius, November 23 - December 20)

A Nyilas nő jellemvonásai

A hosszas megfigyelések azt sugallják, hogy kétféle Nyilas nő létezik. Az egyik a meglepő vitalitású fiús alkat, aki szereti a természetet, a sok mozgást, a sportolást, a másik a független társadalmi lény típusa, aki nem hisz holmi babonákban vagy hasonlókban, de szereti a művészeteket, a

kiváló társaságot. Ő a szalonok extravagáns úrnője. De bármelyik csoportba tarozna is, a Nyilas nő sokat ad a saját külsejére és a látszatra. Nagyon felületes, beképzelt, de szabadnak érzi magát.

Ezzel együtt nem tűri a magányt, szeret fecsegni. Szívesen meghallgat másokat is, de mindig érezteti, hogy ő abszolút mindenhez ért, holott nem úgy igaz. Más tanácsára viszont nincs szüksége, mindig a saját impulzusai szerint cselekszik. Szereti a mozgalmas életet. Egy Nyilas nő mellett sosem lehet unatkozni. Lényegében közvetlen és szókimondó, nagylelkű és megértő, de szereti a változatosságot, mindig valami újra van szüksége maga körül.

 

 


 

Oroszlán

Az Oroszlán jellemzése

(Leo, július 23 - augusztus 22)

Az Oroszlán nő jellemvonásai

Az Oroszlán nő ellentétekkel telt. Megjelenése folytán uralja a környezetét. Kokett és szeret folyton a figyelem középpontjában lenni. S épp mert tudja miként érheti ezt el, bármely társaságban ő a legragyogóbb jelenség. Elvárja, hogy mindig csodálja és kívánja mindenki.

Egocentrikus, mégis szereti az embereket, akikhez szelíd megértéssel viszonyul és megbocsátja vétkeiket, hisz mindig önmagából indul ki. Csábító teremtés, de nem számító.

Önmagával szemben épp oly engedékeny mint másokkal, sosem keres hibát senkiben és semmiben, de nem is gyakorol önkritikát. épp ezért nem képes megérteni esetleges kudarcait vagy csalódásait, inkább dramatizálja a helyzetet. Mindenben nagyon igényes, soha semmi sem elég jó neki. A luxus és kényelem híveként sokat és meggondolatlanul költekezik, így természetes, hogy olyan partnerre vágyik, aki mellett ezt elérheti. Elvárja a drága ajándékokat, az ékszereket, szőrméket, de szeret adni is. élvezi a vendéglátást, maga is szívesen vendégeskedik, de elvárja azt is, hogy látogatói ne váratlanul állítsanak be. A rutint és az ügyetlen mentegetőzéseket nem tűri. Viszont hála humorérzékének, haragját sosem mutatja ki. Szakmailag jól felkészült, bármily elfoglaltság lenne is az, de domináns jelleme miatt nem kedvelt munkatárs. Ezzel együtt, szerencsés az életben.

 

 


 

Rák


A Rák jellemzése

(Cancer, június 22 - július 22)

A Rák nő jellemvonásai

A Rák szülötte szívesen visszakalandozik a múltba. Legszívesebben mindent újraélne. épp ezért kedveli mindazt, ami régi, ami elmúlt. érdekli a történelem, az antikvitások. Számára az idő nem oszlik múlt, jelen és jövőre, egyszerűen folyamatos.

Az életben nem köt kompromisszumot: ahogy ő mindent vagy semmit sem ad, mástól is ezt várja el, nem ismer középutat. Ha egy ügyet felkarol, legyen az akár kilátástalan is, mindvégig kiáll mellette, akár az önfeláldozásig.

Kiváló emlékezőtehetsége révén nem felejt semmit, képes a legaprólékosabban is visszaemlékezni rég volt eseményekre.

Jóságos, de nem tűri, hogy megbírálják s különösen azt nem, hogy nevetségessé tegyék. A szeretet és a biztonság az, amit elvár az élettől, de olykor meg kell küzdenie a nők irigykedéseivel. Szereti a virágokat, a finom italt és a romantikus esteket. Jó vendéglátó, aki sosem beszél ki másokat, mégis kellemes mesélő, aki hamar magára vonja a társaság figyelmét. Csak azt nem tudja mikor és miért nevessen. Nevetése ügyetlen és olykor alkalmatlan.  De épp mert jóságosak és végtelenül nemes lelkűek, a férfiak nem épp jól viselkednek a Rák nőkkel.

 


 

Skorpió

A Skorpió jellemzése

(Scorpio, október 24 - november 22)

A Skorpió nő jellemvonásai

A Skorpió nő kiismerhetetlen. Nagystílű költekező, akinek semmit sem kell áldoznia azért, hogy biztosítsa a kényelmét, sőt luxusban éljen. Elbűvölő teremtés, aki bátran számíthat a megérzéseire.

A hamis embereket nem tűri. Kiváló kritikai érzéke alapján könnyen kiismeri az embereket és partnere erényeit és hibáit még akkor is elemezgetni fogja, ha az maga a tökéletesség. Kevés olyan makacs nő akad, mint amilyen a Skorpió szülötte. De kitartó.

Ha egyszer eldöntött valamit, nincs ami megállítsa s csak nagyon nagy önuralommal lehet neki ellenszegülni. A Skorpió nő megveti a gyengeséget. Ha valaki összevesz vele, nem könnyen felejti és mástól sem tűri el, hogy úgy tegyen mintha semmi sem történt volna. Sőt, bosszúálló is. Ha valaki kihozza a sodrából nem lehet tudni, meddig jut el a haragja. Bármily változáshoz  nehezen alkalmazkodik. Mélyebb elemzések alapján az asztrológusok kétfajta Skorpió nőt különböztetnek meg: az egyik csoport a tüzes szeműek, akik nem sokat adnak a szép ruhákra és a hiúságra s diszkréten, általában a gyenge férfiakat hódítják meg, a másik, a fatális asszony, aki a saját érzékei rabja, kokett, az a veszedelmes típus, akitől óvakodnak a férfiak, mert sok szerencsétlenséget hozhatnak rájuk, de ők maguk sem boldogok.

Szűz

 

A Szűz jellemzése

(Virgo, augusztus 23 - szeptember 22)

A Szűz nő jellemvonásai

A Szűz nő az a jelenség, akire büszkék a férfiak: jó megjelenésű, szerény, illedelmes, s épp oly magabiztos is. Nagyszerűen tud uralkodni magán. Folyton figyel a mozdulataira, a tetteire és a küllemére.

Nagyon igényes, de hajlamos a látszat után megítélni az embereket. Keveset beszél, akkor is csak a legszükségesebbeket, tömören, lényegre törőn. Komoly, a Szűz nő sosem bohóckodna a társaságban vagy tenne olyasvalamit amit nem tart önmagához méltó cselekedetnek. élete maga a folytonos tökéletességre való törekvés.

Jószívű és nagylelkű, sőt végtelenül türelmes. Ezzel együtt, alapossága és gyakorlatiassága miatt hideg és kimért nő látszatát kelti. Nagyon rendszerető, mind otthon, mind a munkahelyén mindent bizonyos jól megszokott, szigorú helyen őriz. Fejlett kritikai érzéke van és képes megőrizni a titkokat. épp ezért kiváló titkár, könyvelő, mérnök lehet. Minden esetre sokat ad a társadalmi helyzetre és értelmessége révén sikerül is felemelkednie. Kedveli az intellektuális elfoglaltságokat és maga is rendelkezik művészi hajlamokkal. Mindenben szerencsés.

Vízöntő

 

A Vízöntő jellemzése

(Aqarius, január 20 - február 18)

A Vízöntő nő jellemvonásai

A Vízöntő nő valódi humanista akit a világ dolgai foglalkoztatnak. Megérti a világ szenvedéseit és mindig a támadott pártjára áll. Segítségéért viszont sosem vár fizetséget.

Bátran kiáll saját véleménye mellett és tetteiért mindig vállalja a felelősséget.

A kudarcok erkölcsileg nem sértik, nem ejtik kétségbe, inkább hisz abban, hogy a hibáiból tanulhat.

Határozottan értelmiségi: intelligens, okos, rendszerető ás szorgalmas. Mindez sokat segíti az életben és nagyban hozzájárul a sikereihez. érzékeny, nyílt és őszinte, amiért tisztelik az emberek.

Társaságban különösen vidám, szórakoztató, egyszerűen fantasztikus. Szereti a szépet és elvárja, hogy őt is folyton csodálják. Nagyon költekező, felfogása szerint azok, akik ragaszkodnak a pénzhez képtelenek felfogni, hogy az arra való, hogy elköltsék, különben csak gondot okoz. Extravagáns mindenben s érdeklik az okkult tudományok. Sosem hazudik. A hazugságot szentségtörésnek veszi. Könnyen belopózik mások szívébe, nagylelkűen osztogat tanácsokat is, de azok mindig eléggé ügyetlenek.

     
Mi a feladat mára?
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
     
Pontos Idő
     
Magamról röviden
     
Milyen jegyben születtél
     
A Holdnaptár fontossága
     
Csillagászati holdnaptár
     
Vendégkönyv
     
Ezoterikus kövek és mandalák
     
Radiesztézia
     
Zodiákusok és a gyógyító kövek
     
Ezoterikus olvasmányok
     
ÜZENŐFAL
Az üzenet fontos, tarts mindenkit tiszteletben! Itt ne hírdess és ne politizálj!
     
Kínai állatjegyek
     
Asztrológiai PPS -ek
     
Letölthető asztro programok
     

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME